Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Van Gundy: Drummond šutira 70% slobodna bacanja na treningu

Andre Drummond u ovoj sezoni šutira 35,8% s linije slobodnih bacanja što je povijesni rekord lige, te tako šteti svojoj ekipi jer protivničke ekipe imaju taktiku zvanu Hack-a-Drummond.

Stan Van Gundy se osvrnuo na njegove kriminalne postotke:”Drummond je pokazao veliki napredak u ovom segmentu. Svakodnevno ga gledamo na treninzima kako kontinuirano pogađa s linije, ali na utakmicama jednostavno šutira loše. Problem kod Andrea je u njegovoj psihi, te mora raditi na svojoj mentalnoj snazi i pripremi da realizaciju s treninga prenese na utakmice.”

Van Gundy je također govorio o Drummondovoj tehnici prilikom šuta: “Andre na treningu je smiren i slobodna bacanja pogađa s dobrim postotcima. Neću reći da mu je realizacija 90%, kada nije, ali svakodnevno na treninzima bez problema pogađa s +70% realizacijom. Trenutno to jednostavno ne može prenijeti na utakmice, a mi kontinuirano radimo na tome da mu na olakšamo.”

Drummond bez obzira na ovaj problem će vrol vjerojatno izboriti svoj prvi nastup na All-Star utakmici jer biljež 17,4 poena, 15,4 skoka, 1,5 blokada i 1,7 ukradenih lopti po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE