Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Van Gundy: Miami æe srušiti rekorde Bullsa

Naslov NBA prvaka ove je sezone primarni cilj momèadi Miami Heata. Onaj sekundarni nameæu im mediji, a odnosi se na rušenje rekorda u vlasništvu Chicago Bullsa i Los Angeles Lakersa.

U momèad Dwyanea Wadea stigli su LeBron James i Chris Bosh, potom Zydrunas Ilgauskas i Jowan Howard, dva iskusna veterana, što na postojeæi kadar ovaj sastav pred poèetak sezone gura u ulogu najveæih favorita za naslov.

Prstenje prvaka mnogi veæ vide na rukama te floridske momèadi, a nekadašnji NBA trener, sada analitièar lige Jeff van Gundy smatra da Heat ima snage za kudikamo više:

Uvjeren sam da æe srušiti rekord Bullsa po broju pobjeda u sezoni (72). Isto tako smatram da æe pasti i onaj koji Lakersi drže po broju uzastopnih utakmica bez poraza (33).

Miami je složio roster kakvom se nitko nije nadao. Mnogo su jaèi od oèekivanja i teško æe biti pronaæi naèin kako braniti njihove napade. Protiv njih neæe biti obrane jer ih se neæe moæi èuvati.

Jednostavno reèeno, predobri su i pogaðat æe kako im se prohtije. Uz voðenje Erika Spoelstre bit æe i jedna od najjaèih momèadi u obrani. Preostale momèadi mogu se samo nadati da æe sezona biti otkazana“, kazao je Van Gundy.

Latest Posts

NE PROPUSTITE