Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Vasquez: Raptorsima je potrebno “ludilo” Jamesa Johnsona

Toronto Raptorsi su sjajno ušli u sezonu, te su trenutno na omjeru 7-2 i dijele prvu poziciju Istočne konferencije s Chicago Bullsima. Zapaženu ulogu u momčadi ima James Johnson.

27-godišnji Johnson je odigrao dvije najbolje utakmice ove sezone za Toronto u pobjedi nad Orlando Magicom, te u porazu od Chicago Bullsa.

Johnson je u dosadašnjem dijelu sezone na 7,9 poena, 3,8 skokova i 1,9 asistencija po utakmici. Protiv Orlanda je za 22 minute ubacio 6 poena i uhvatio 10 skokova, dok je protiv Chicaga za 24 minute zabio 16 poena i uhvatio 5 lopti.

“Svi znaju da je malo lud”, rekao je Greivis Vasquez o Johnsonu, te dodao “Osobno volim njegovu ludost. Deset skokova za 21 minutu. To se zove energija. Vi to ne možete razumjeti. “

Vasquez je također usporedio Johnsona s Tony Allenom s kojim je igrao u Grizzliesima. Rekao je: “Trebate nekoga ludog u svlačionici. Netko tko se ne boji boriti za vas ili bilo što slično. On je spreman umrijeti za cijelu momčad. “

Johnsonova forma je u uzlaznoj putanji, što se vidi i na minutaži koja se znatno povećala u odnosu na početak sezone. Za sada se pokazuje kao vrlo dobra zamjena na poziciji krilnog centra, i trener Raptorsa Dwane Casey sve više računa na njegove igre.

Latest Posts

NE PROPUSTITE