Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Večeras drugi dvoboj Miamija i Indiane

Nakon jednog dana bez NBA utakmica, doigravanje se nastavlja. Točnije, večeras će se odigrati druga utakmica finalne serije Istočne konferencije između Miami Heata i Indiana Pacersa.

Miami Heat – Indiana Pacers (1-0) 02.30

Ekipe su nam ponudile čudesno otvaranje serije u AmericanAirlines Areni, a pobjedu 103:102 na najljepši mogući način, nakon produžetaka ostvarila je momčad Heata zahvaljujući košem sa zvukom sirene LeBrona Jamesa koji je zabio preko Paula Georgea, a susret je završio s nevjerojatnim triple double učinkom od 30 poena, 10 skokova i 10 asistencija, te je pridodao 3 blokade. Pacerse je u igri držao Paul George koji se probudio u drugom poluvremenu i produžetku, te je susret završio s 27 poena, 4 skoka i 5 asistencija (ali i 6 izgubljenih lopti). On je pogodio nevjerojatnu tricu preko Jamesa za produžetak, te je pogodio 3 slobodna bacanja 2 sekunde prije kraja utakmice i tako dao nadu da ekipi u pobjedu koju oni nisu iskoristili. Glavni krivac je trener Pacersa, Frank Vogel koji se odlučio u zadnjem napadu braniti bez najboljeg obrambenog igrača Roya Hibberta (19 poena i 9 skokova). Ekipa Pacersa ako misli večeras doći do pobjede moraju ponoviti obrambenu igru iz prvog poluvremena i smanjiti broj izgubljenih lopti jer brojka od 20 izgubljenih lopti izgleda jako loše. Također, trebali bi više koristiti Davida West (samo 3 upućena šuta u drugom poluvremenu) koji je utakmicu završio s 26 poena. S druge strane, Miami mora zabrinuti podatak da su također izgubili 20 lopti (Norris Cole je imao 5 za 28 minuta provedenih na parketu), te katastrofalan postotak ubačaja za tri poena od samo 27,8% ili 5/18. Pozitivno kod njihove igre je bilo što su Pacersima uspjeli parirati u skoku, te nisu Indiani dozvolili da ih nadskače. Kod Heata ćemo još istaknuti Dwyanea Wadea s 19 poena, 6 skokova, 5 asistencija i 3 ukradene lopte, Chrisa Bosha sa 17 poena, te fenomenalnog Chrisa Andersena koji je oborio rekord franšize Miamija i Alonza Mourninga koji je u utakmici doigravanja šutirao 6/6, naime, on je šutirao 7/7, a susret je završio sa 16 poena, 5 skokova i 3 blokade za 18 minuta. U redovima Pacersa jako dobru rolu odradio je Tyler Hansbrough s 10 poena i 6 skokova za 12 minuta, a solidan je bio Lance Stephenson sa 7 poena (jako loš šut 2/10), 12 skokova, 3 asistencije i 3 ukradene lopte.

Nadamo se da će nam večeras priuštiti još jednu nezaboravnu utakmicu, a prednost dajemo ekipi Heata jer mislimo da će oni lakše ispraviti svoje nedostatke iz prve utakmice.

Latest Posts

NE PROPUSTITE