Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Večeras kreće dvoboj Miamija i Indiane u finalu Istoka

Nakon što su sinoć drugu utakmicu finala Zapada odigrali San Antonio i Memphis, večeras će s finalnom serijom Istočne konferencije započeti Miami i Indiana.

Miami Heat – Indiana Pacers  (0-0) 02.30

Nakon dugog iščekivanja započinje i finalna serija Istočne konferencije između dva ljuta rivala. Kao što se već zna, Miami ima prednost domaćeg terena kroz cijeli playoff, pa će se prve dvije utakmice igrati na Floridi. Miami je svoju seriju protiv Chicago Bullsa završio još prije tjedan dana, pa je momčad Erica Spoelstre imala dovoljno vremena za pripremu i saniranje sitnih ozljeda. Tu se ponajprije misli na Dwyanea Wadea koji ima problema s koljenom, no po njegovim riječima je trenutno sve u redu. LeBron James se “napalio” na izvrnutu izjavu trenera Indiane, da je Miami samo još jedna momčad na njihovom putu i bit će vrlo zanimljivo vidjeti reakciju najboljeg igrača današnjice. Svakako, momčad koja borbene Chicago Bullse dobije četiri utakmice zaredom, a tri od toga su blowout, zavrjeđuje poštovanje. Indiana je u šest utakmica svladala New York Knickse, a presudna se pokazala prva utakmica u Madison Square Gardenu gdje je Indiana napravila jedini “brejk” u seriji.  Kod kuće su bili uvjerljivi kao i u cijeloj sezoni, no u gostima ne pružaju niti približno takve partije. Večeras Indiana, kao i sve ostale momčadi koje igraju protiv Miamija, svoju prigodu vidi pod košem. Roy Hibbert i David West će biti mnogo važniji faktori u seriji nego vanjska linija koja je slabija od linije Heata. Ako dvojac pod košem bude izvrstan u napadu kao i u obrani, onda se Indiani povećavaju šanse.

Branitelji naslova zasigurno žele gostima pokazati tko je ovdje “gazda”, pa stoga očekujemo pobjedu i vodstvo Miamija od 1-0.

Latest Posts

NE PROPUSTITE