Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Večeras na rasporedu dvije utakmice, vraća se NBA liga!

Nakon nikad luđeg i nikad boljeg trade deadlinea kojeg ste uživo mogli ispratiti na našem portalu, vrijeme je za povratak u stvarnost. Nakon tjedan dana All-Star pauze, večeras nam se vraća NBA regularna sezona, a igraju se dvije utakmice; očekivano, kao i gotovo svaki četvrtak, obje će prenositi TNT.

Prvi susret, onaj u 02:00 po našem vremenu, odigrat će Oklahoma City Thunder (28-25) protiv Dallas Mavericksa (36-19). Večeras bi prvi susret u dresu Mavericksa trebao odigrati Amare Stoudemire, dok će Oklahoma biti bez Reggieja Jacksona koji je poslan u Detroit Pistonse. Oklahomi je sada, pa do kraja sezone, svaka utakmica bitna jer se još uvijek bore za mjesto u doigravanju s novopečenim Phoenix Sunsima.

Prvi ovosezonski susret između Thundera i Mavericksa otišao je na stranu momčadi iz Teksasa (112:107), a odličan je u tom susretu bio Dirk Nowitzki koji je zabio 30 poena (rekord sezone).

Druga utakmica večeri počinje u 04:30 ujutro te nas u Staples Centru čeka odličan dvoboj Los Angeles Clippersa (35-19) i aktualnih NBA prvaka San Antonio Spursa. Spursi su u ovu sezoni krenuli sporijim ritmom, najviše zbog ogromnog broja ozljeda (Kawhi Leonard, Tiago Splitter, Tony Parker, Marco Belinelli).

Stroj Gregga Popovicha svejedno je na 7. mjestu nikada jačeg Zapada, a večeras ih čeka uvod u drugi dio sezone i odličan test na gostovanju u Hollywoodu. Ovo će Spursima i Clippersima biti četvrti i posljednji dvoboj ove sezone; u prva tri susreta Spursi su odnijeli dvije pobjede, dok su Clippersi slavili jednom.

Domaćoj momčadi u postavi neće biti zvijezda Blake Griffin koji zbog infekcije lakta mora propustiti još 3-4 tjedna.

Latest Posts

NE PROPUSTITE