Wednesday, December 6, 2023

ZADNJE OBJAVE

Velika gesta Warriorsa, maksimalni ugovori ozlijeđenima

Kako saznaje novinar ESPN-a Brian Windhorst Golden State Warriorsi su spremni ponuditi petogodišnje maksimalne ugovore za Kevina Duranta i Klaya Thompsona koji su ovogodišnji playoff završili s teškim ozljedama.

Kevin Durant je posle povrede lista probao pomoći suigračima u petoj utakmici koja se igrala u Torontu. Tada je KD pokidao Ahilovu tetivu što je značilo kraj aktualne i sljedeće sezone. Durant je bio operiran još prije šestog odlučujućeg susreta u finalnoj seriji. Inače o odlasku Duranta iz Golden Statea se puno govorilo zbog toga što on postaje ograničeno slobodni agent, a među najozbiljnijim kandidatima da ga potpišu su bili Knicksi.

O odlasku Klaya Thompsona, koji je gotovo u istoj situaciji što se tiče ugovora kao i Durant, se nešto manje govorilo i bilo je vjerojatnije da će on dobiti maksimalni ugovor u Warriorsima. Ipak, on je sezonu završio baš kao Durant, teškom ozljedom i to kidanjem prednjih ligamenata koja će ga bar osam mjeseci odvojiti s parketa.

Koliko sam shvatio u razgovoru s ljudima koji su bliski franšizi Warriorsa, njihova namjera je da nastave s ovim momčadi i žele ponuditi Durantu petogodišnji maksmialni ugovor i Klayu također”, rekao je novinar EPSN Brian Windhorst

Latest Posts

NE PROPUSTITE