Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Velika trojka Celticsa prihvaæa krivnju za loš poèetak

Boston Celticsi su sinoænjim porazom od Chicago Bullsa došli na omjer od 4 pobjede i 6 poraza ove sezone, te su trenutno na devetoj poziciji Istoène konferencije.

“Poèetna petorka, i ja, trebali bi igrati bolje na poèetku utakmice”, rekao je Paul Pierce. “Mislim da smo poèeli igrati bolju obranu, ali èinjenica je da ne igramo dobro u prvoj èetvrtini. Èini se da se ovo ponavlja u svakoj utakmici, poèetna petorka mora odraditi bolji posao.” Pierce, Ray Allen i Kevin Garnett u prvom poluvremenu sinoænje utakmice pogodili su tek 6 od 18 šuteva, te su u drugo poluvrijeme krenuli s 19 poena zaostatka.

“Ovo je vrlo zabrinjavajuæe”, rekao je Allen. “U drugoj, treæoj i èetvrtoj èetvrtini smo poboljšali napad. Radi se o poèetnoj petorci, moramo bolje otvarati utakmice.”

“Frustracije zapoèinju s osobom u ogledalu”, nadovezao se Garnett. “Ja definitivno moram igrati bolje, potrudit æu se, gledat æu snimke i raditi na sebi, to je sve što mogu uèiniti.” Garnett je u utakmici promašio prvih 6 šuteva.

Razigravaè momèadi Rajon Rondo još uvijek vjeruje u veliku trojku Celticsa. “Kada uhvatimo ritam, bit æe teško igrati protiv nas”, kaže Rondo.

Allen predvodi momèad sa 18,7 poena po utakmici uz èak 59% uèinkovitosti za tri poena, Garnett u prosjeku zabija 12,7 poena uz 7,3 skoka, a Pierce, koji nije igrao u tri utakmice ove sezone, ostvaruje uèinak od 13,7 poena, 4,3 skoka i 4 asistencije po utakmici. Rondo, kojeg je trener Doc Rivers ranije ove sezone nazvao voðom momèadi, ostvaruje po utakmici 15,6 poena, 5 skokova i 10 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE