Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Velike pobjede domaćina, odličan Dwight Howard

Velika večer domaćina, ostvarili su dvije uvjerljive pobjede u utakmicama za koje smo očekivali da će biti neizvjesne do samoga kraja.

Rocketsi su 98:81 svladali prvake Spurse koji su došli u okrnjenom sastavu. Nisu nastupili Tim Duncan, Manu Ginobili i Tiago Splitter, dok su Dwighta Howarda u pohod na vrhunsku predstavu (32 poena i 16 skokova) pokušali zaustaviti Aron Baynes i Jeff Ayres, vidimo da baš nisu bili uspješni. Houston je također bio bez dva startera, Patricka Beverlyja i Terrencea Jonesa čije uloge su solidno odradili Isaiah Canaan s 12 poena, te Jason Terry sa 16 poena. Osim Howarda, svojim ulazima je James Harden izludio obranu Spursa, a susret je završio s 20 poena i po 6 dodavanja i skokova. Najbolji strijelac Spursa bio je Cory Joseph s 18 poena, a Baynes je uspio ubilježiti double-double s 12 poena i 12 skokova.

Drugi susret večeri je otišao na stranu Blazersa koji su fantastičnom trećom četvrtinom (35:18) razbili Maverickse i na kraju došli do pobjede 108:87. Najbolji u redovima domaćina je bio Aldridge s 20 poena i 7 skokova, Lillard je zabio 18, uz 6 dodavanja i 5 skokova, dok je Batum skupio 8 poena, 9 skokova i 9 dodavanja. Kod Mavsa je najviše zabio Nowitzki (17 poena), a dvoznamenkasti su još bili samo Ellis (14 poena) i Parsons (11 poena).

Latest Posts

NE PROPUSTITE