Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Veliki Bobby Knight se vraæa u NCAA

Najtrofejniji trener u povijesti NCAA košarke, Bob Knight, najavio je moguæi povratak na kormilo neke sveuèilišne momèadi.

“To mi je jedino zanimanje i sve bi zavisilo od okolnosti”
, upravo je ovim rijeèima kontroverzni Bobby Knight najavio svoj moguæi povratak u trenerske vode, što bi izazvao oduševljenje veæine starijih zaljubljenika u amatersku košarku u SAD-u.

Novinar emisije “Mickey’s Corner”, na kojoj je Knight gostovao, svog sugovornika nije pitao o moguæem povratku na kormilo sveuèilišta Indiana, gdje je proveo punih 29 godina i osvojio tri NCAA titule. Ipak se dotaknuo stanja na tom sveuèilištu. Naime, bivši trener Hoosiersa, a sada pomoænik u Milwaukee Bucksima, Kelvin Sampson, je pod istragom zbog navodnih prekršaja prilikom dovoðenja igraèa. Knight u svom odgovoru nije previše štedio svog nasljednika na trenerskoj klupi Indiane, rekavši: “Ukoliko vas u sveuèilišnoj košarci ulove u prevari, onda ste previše glupi da bi bili dio ovog svijeta.”

Ostaje nam da vidimo hoæe li se popularni “General” vratiti iz mirovine i pokušati u 67. godini života napraviti zapaženiji rezultat s nekom od momèadi iz NCAA lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE