Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Veliki interes za Ray Allena

Boston Celticsi odigrali su veoma loš prvi dio sezone, te su trenutno na 8. mjestu  Istoène konferencije s omjerom pobjeda i poraza 16-17. Za najtrofejniju momèad u povijesti NBA lige takav poèetak sigurno nije zadovoljavajuæi i Celticsi sigurno moraju pronaæi izlaz iz krize.

Igraèi koji se stalno spominju kao materijal za razmjenu su Rajon Rondo i Paul Pierce, ali u zadnjih nekoliko dana amerièki mediji prenose vijest o sve veæem interesu mnogih NBA momèadi za Rayom Allenom.

Zašto baš 36-godišnji Allen? Zbog toga što je Allen i dalje jedan od najboljih šutera u ligi s prosjekom od 48,6% šuta za tri poena, što je takvog igraèa veoma lagano uklopiti u bilo koji sistem igre te na kraju zbog toga što je Allen poznat po sjajnoj brizi o svom tijelu što bi mu moglo donijeti još godinu dvije igranja u najjaèoj ligi svijeta. Ono što je mnogim momèadima posebno zanimljivo je i ugovor Allena koji istièe krajem sezone.

Celticsi sigurno ne žele pustiti igraèa koji je ove sezone na prosjeku od 14,8 poena, 3,1 skoka i 2,8 asistencija po utakmici ali ako prava ponuda doðe te ako u ponudi bude visoki pick ovogodišnjeg drafta teško æe u Celticsima uspjeti odbiti takvu ponudu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE