Veliki problemi Indiana Pacersa oko ozljeda

Kao da lom noge glavne zvijezde kluba Paula Georga nije bio dovoljan, Indiana Pacersi će početak sezone dočekati bez još dva startera i jednog back-up razigravača.

George Hill će zbog ozljede koljena biti izvan pogona prva tri tjedna regularne sezone. U startu se očekivala manja ozljeda i manji problem, ali čini se da startnog razigravača Pacersa neće biti do kraja 11. mjeseca.

David West (ozljeda gležnja) će propustiti najmanje prva tri susreta regularne sezone, a bez već spomenutog Hilla, West će morati biti glavna opcija u napadu čim se vrati. Rupu na poziciji visokog krila će popuniti Luis Scola i Chris Copeland.

C.J. Watson će zbog problema s desnim stopalom propustiti najmanje prva dva tjedan regularne sezone, a zbog ozljede Hilla i sada drugog razigravača Watsona, Pacersima će startni razigravač biti Donald Sloan. Nakon prošle godine i finala Istoka te velikih očekivanja (prisjetimo se, Pacersi su na ulazu u regularnu sezonu 2013/14 bili kandidati za naslov), Pacersi su sada u donjem domu konferencije Istok.