Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Veliki problemi Indiana Pacersa oko ozljeda

Kao da lom noge glavne zvijezde kluba Paula Georga nije bio dovoljan, Indiana Pacersi će početak sezone dočekati bez još dva startera i jednog back-up razigravača.

George Hill će zbog ozljede koljena biti izvan pogona prva tri tjedna regularne sezone. U startu se očekivala manja ozljeda i manji problem, ali čini se da startnog razigravača Pacersa neće biti do kraja 11. mjeseca.

David West (ozljeda gležnja) će propustiti najmanje prva tri susreta regularne sezone, a bez već spomenutog Hilla, West će morati biti glavna opcija u napadu čim se vrati. Rupu na poziciji visokog krila će popuniti Luis Scola i Chris Copeland.

C.J. Watson će zbog problema s desnim stopalom propustiti najmanje prva dva tjedan regularne sezone, a zbog ozljede Hilla i sada drugog razigravača Watsona, Pacersima će startni razigravač biti Donald Sloan. Nakon prošle godine i finala Istoka te velikih očekivanja (prisjetimo se, Pacersi su na ulazu u regularnu sezonu 2013/14 bili kandidati za naslov), Pacersi su sada u donjem domu konferencije Istok.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE