Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Veterani Knicksa traže smanjenje minutaže

Trojica veterana New York Knicksa – Carmelo Anthony, Robin Lopez te Jose Calderon – su predložili Kurtu Rambisu smanjenje njihove minutaže kako bi se mlađi igrači mogli bolje razvijati. Prvo je Carmelo to predložio Joseu i Robinu, koji su onda popričali s Rambisom.

Oni žele da otvore više prostora mladim igračima kao što su Jerian Grant, Langston Galloway, Derrick Williams, Kevin Seraphin i Kyle O’Quinn.

Ovi momci trebaju da igraju, pogotovo sada“, započeo je Anthony te nastavio: „Trebaju biti na terenu i treba im određena minutaža kao i iskustvo igranja. Možete ići na treninge i raditi vježbe i igrati jedan na jedan cijeli dan, ali to iskustvo dobijete samo igranjem u pravoj utakmici.“

„Mislim da će to biti dobro za njih, mislim i da će to biti dobro i za moral tima kao i za njihovo samopouzdanje. Nekada, u situacijama poput ove, možete izgubiti samopouzdanje, a to je nešto što nitko ne želi.“

New York Knicksi trenutno zauzimaju 13. mjesto Istočne konferencije te su bez šansi da izbore doigravanje, s omjerom 30-46.

Latest Posts

NE PROPUSTITE