Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Video: 54 poena Russella Westbrooka

Rijetko se događa da igrač postigne 54 poena a da njegova ekipa svejedno izgubi. Ali upravo to dogodilo se sinoć Russellu Westbrooku i njegovoj Oklahomi na gostovanju kod Indiana Pacersa. Za 54 postignuta poena Westbrook je potrošio čak 43 lopte (cijela ekipa je potrošila 95 lopti) šutirajući iz igre 21/43, a 5/15 za tricu. Ovim brojem koševa je Westbrook postavio novi rekord karijere. Pored toga, Russ je imao i 9 skokova te 8 asistencija.

Na kraju utakmice dočekalo ga je novinarsko pitanje o 43 potrošene lopte, na što je on odgovorio: “Svaku večer izlazim na parket i dajem sve od sebe kao nitko u ligi i nije me briga što će drugi reći dok moji suigrači nemaju problem s tim”.

Bila je ovo inače važna utakmica za obje momčadi koje se nalaze na 9. mjestu svojih konferencija. Pacersi su se pobjedom izjednačili s Brooklyn Netsima po omjeru pobjeda i poraza (37-43), ali zbog boljeg međusobnog omjera Netsi su trenutačno osmi. Ista je situacija i s Oklahomom i Pelicansima. Pelicansi su sinoć također izgubili u Houstonu, ali su zadržali osmu poziciju ispred Thundera zbog boljeg međusobnog omjera.

Latest Posts

NE PROPUSTITE