Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Video: Carmelo sa 62 poena porušio brojne rekorde

New York Knicksi sinoć su bez većih problema nadigrali Charlotte Bobcatse sa 125:96, a priča večeri je Carmelo Anthony koji je ubacio 62 poena i srušio brojne rekorde.

Anthony je sa 62 postignuta poena postavio svoj osobni rekord karijere, srušio je rekord franšize kojeg je držao Bernard King sa 60 poena, a srušio je i rekord u broju poena ubačenom u Madison Square Gardenu. Do sinoć ga je držao Kobe Bryant sa 61 poenom.

Iz igre je Carmelo šutirao sjajnih 23/35, od čega 6/11 za tricu, a ubacio je i svih 10 pokušaja s linije slobodnih bacanja. U statistiku je upisao još i 13 skokova, dok su rubrike za asistencije, ukradene lopte, izgubljene lopte i blokade ostale prazne. 62 poena je najviše u povijesti lige što je neki igrač postigao a da nije izgubio niti jednu loptu, dok je utakmicu s 62 poena i 0 asistencija imao i Kobe Bryant 2005. godine.

Nakon prve tri četvrtine Carmelo je skupio 56 poena te je ostao u igri još nekoliko minuta posljednje četvrtine, dok nije srušio Kingov rekord franšize od 60 poena. Kompletne isječke Carmelove sjajne utakmice možete pogledati u priloženom videu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE