Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

VIDEO: Clippersi svladali Rocketse u duelu Redicka i Howarda

Dan Martina Luthera Kinga donio nam je sinoć u NBA ligi izvanrednu večer s pregršt zanimljivih utakmica, a šlag na torti je bio dvoboj Los Angeles Clippersa i Houston Rocketsa u Staples Centru.

Domaća momčad je slavila nakon produžetka (140:132) u napadačkoj poslastici. Iako su Rocketsi u zadnju dionicu ušli s minusom od 14 razlike, zadnjih 12 minuta su razbili Clipperse rezultatom 42:28 te su tricom Marcusa Thorntona izborili dodanih 5 minuta koji nisu bili dovoljni za pobjedu.

Clipperse, koji su pogodili 22 trice, što im je novi rekord kluba, predvodio je J.J. Redick s 40 poena i čak 9 pogođenih trica. Redicku je to naravno novi rekord karijere i po broju trica i po broju poena. Odličan je kod domaćina bio i Chris Paul koji je zabio 28 poena, uz 6 skokova, 12 asistencija i 6 ukradenih lopti.

Kod Rocketsa je najbolju utakmicu sezone odigrao centar Dwight Howard koji se zaustavio na 36 poena i 26 skokova, čime je po broju skokova izjednačio rekord karijere. Šutirao je 11/16 iz igre i za njega nevjerojatnih 14/18 s linije slobodnih bacanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE