Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Video: David Lee pušten iz bolnice

Nakon blažih operativnih zahvata na lijevom laktu vrsni krilni centar Golden State Warriorsa David Lee (27) pušten iz bolnice na kuænu njegu.

Ovoljetno je pojaèanje košarkaške momèadi iz San Francisca stradalo u bizarnom sudaru s Wilsonom Chandlerom, njegovim donedavnim suigraèem iz New York Knicksa. Laktom je Lee nokautirao Chandlera razbivši mu zube. Pritom je dobio razderotinu u predjelu lijevog lakta, te mu je u tkivu ostao komadiæ Chandlerova zuba. Dogodilo se to prošlog petka, a Lee je operiran prvi put iste noæi. Zbog upale koja nije jenjavala, na operativnom se stolu našao i drugi put.

Od èetvrtka je na kuænoj njezi.

Zasad nije poznato kada bi se mogao vratiti na parket. Trener momèadi Keith Smart oèekuje da bi se to moglo dogoditi sredinom iduæeg tjedna. U utorak Warriorsi igraju prvu utakmicu gostujuæe turneje kod Houston Rocketsa.

Svojom je dobrom igrom Lee pomogao dobrom startu Golden Statea u sezonu. Trenutaèno je kalifornijska momèad na uèinku od sedam pobjeda i èetiri poraza, kojim drži šesto mjesto Zapadne konferencije. U osam utakmica koje je odigrao Lee je zasad na prosjecima od 14.3 koša, 11.3 skoka i 2.8 asistencija za prosjeèno 34.6 minuta po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE