Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Video: Dragiè uništio Spurse

Slovenac Goran Dragiè je noæas odveo svoje Sunse do treæe uzastopne pobjede, odnosno korak do metle protiv San Antonio Spursa. Slovenski reprezentativac je u prvih 11 odigranih èetvrtina protiv Spursa ubacio svega 7 poena, sa šutom iz igre 3-14 odnosno 1-5 za tri poena, a noæas u zadnjoj èetvrtini, odnosno 12. èetvrtini protiv Spursa u doigravanju, raspištoljio se te upisao 23 poena sa šutom iz igre 9-11 i šutom za tri poena 4-4.

“On je moje tajno oružje”, rekao je trener Sunsa Gentry dok je lagano sa smiješkom prolazio pokraj zapisnièkog stola. “Ipak, moram reæi da ne znam odakle je to došlo”.

Vjerojatno ni Spursi nisu znali odakle dolazi, ali Goran je znao. Iz precizne ljevice koja je poèetkom èetvrte èetvrtine donijela prvo vodstvo Spursima, a u kljuènim trenucima sa 11 poena i prelomila utakmicu.

“Tijekom poluvremena razgovarao sam s trenerom i rekao mi je da budem agresivniji i idem na prodore”, izjavio je Dragiè kojemu je ovo prvo doigravanje u karijeri. “Kada sam se vratio na teren samo sam radio ono što je trener rekao.”

Goran je regularnu sezonu završio sa prosjekom od 7,9 poena, a zahvaljujuæi današnjoj odliènoj utakmici isti prosjek je zadržao i u doigravanju. Treæu utakmicu je završio upisavši 26 poena, 3 skoka, 2 asistencije te po jednu blokadu i ukradenu loptu.

Dragiè izigrao Blaira i donio vodstvo Phoenixu:

Dragiè – 3+1:

Phoenix Suns – San Antonio Spurs:

Latest Posts

NE PROPUSTITE