Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

VIDEO: Durant i Westbrook dominantni u pobjedi Oklahome protiv Denvera

Kolumnist NBACro portala Mihael Cvetnić  u novoj kolumni ”Random mišljenja” je istaknuo kako Kevin Durant i Russell Westbrook ove sezone nikada nisu izgledali odvojeniji od ostatka momčadi.

”Izvrsnost Russella Westbrooka i Kevina Duranta nikad prije ove sezone nije izgledala toliko zabrinjavajuće i odvojeno od ostatka ekipe. Niti se ikad toliko činila kao izraz zatočenosti tog dvojca u ekipi koja svojim potezima u zadnje tri godine nipošto ne zaslužuje da ih ima. Izgleda kao da se svaka utakmica Thundera sastoji od paralelnih narativa: jednog u kojem Russell i KD demonstriraju svoj talent i drugog u kojem se svi navijači nadaju da je ovo jedna od deset utakmica godišnje u kojima Dionu Waitersu funkcionira sklopka za zdrav razum.”

Isti scenarij se dogodio u sinoćnjoj pobjedi Oklahome protiv Denvera (122:112). Najbolji duet lige je ponovno bio izvanserijski dobar; Kevin Durant je susret završio s 26 poena, 5 skokova i 10 asistencija, dok mu je Russell Westbrook pomogao s 30 poena, 9 skokova i 12 asistencija. Navedeni dvojac je šutnuo 39, od ukupnih 83 šuteva Oklahome iz igre te su imali 22 asistencije, od ukupnih 27 ekipe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE