Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Video: “Hakeemovska” utakmica Anthonyja Davisa

Centar New Orleans Pelicansa i prvi izbor prošlogodišnjeg drafta, Anthony Davis u svoju drugu NBA sezonu ulazi s velikim očekivanjima u nadi da će se već u ovoj sezoni etablirati kao jedan od najboljih visokih igrača lige.

Sinoć su Pelicansi upisali prvu pobjedu sezone protiv Charlotte Bobcatsa rezultatom 105:84, a prvo ime susreta bio je upravo Davis koji je zabilježio fantastičan učinak od 25 poena, 8 skokova, 6 blokada, 6 ukradenih lopti i 4 asistencije. Odmah smo pretražili povijest lige i pronašli samo jednu utakmicu u kojoj je jedan igrač imao bolje brojke u istim statističkim kategorijama. Riječ je o legendarnom Hakeemu Olajuwonu, koji je 1987. godine Seattle SuperSonicsima ubacio 38 poena, uz 17 skokova, 12 blokada, 7 ukradenih lopti i 6 asistencija.

Ovo je još jedna dokaz da Davis napreduje velikim koracima i da ga očekuje zaista svijetla budućnost te bi mogao već ove sezone, ako nastavi sa sjajnim igrama, izboriti nastup na All-Star utakmici. Kako je izgledala njegova dominacija protiv Bobcatsa možete pogledati u videu ispod:

Latest Posts

NE PROPUSTITE