Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Video: Isključenja i naguravanja između Clippersa i Warriorsa

Posljednji božićni susret sinoć odigran je između Los Angeles Clippersa i Golden State Warriorsa, a tijekom susreta vidjeli smo brojna naguravanja i poteze koji nisu u božićnom duhu.

Na kraju su slavili Warriorsi rezultatom 105:103, no ovdje ćemo se pozabaviti sukobima između igrača, dok izvještaj s utakmice možete pročitati u pregledu dana.

U posljednjim sekundama treće četvrtine igrač Warriorsa, Draymond Green laktom je udario Blakea Griffina u područje vrata, nakon čega je došlo do “razgovora” između ove dvojice igrača te su ih suigrači morali odvojiti. Suci su pregledali snimku događaja te su Greenu dodijelili “flagrant 2” prekršaj, što je značilo izbacivanje s utakmice, dok je Griffin dobio prvu tehničku pogrešku.

Nije dugo trebalo da dođe do novog sukoba. Nakon manje od dvije minute igre u posljednjoj četvrtini, u borbi za skok došlo je do naguravanja između Andrewa Boguta i Blakea Griffina. Ponovno su suigrači i suci morali razdvajati sukobljene strane, a na kraju su suci odlučili dodijeliti obojici igrača po jednu tehničku pogrešku. Budući da je to Griffinu bila druga, isključen je s utakmice.

Ni ovdje nije bio kraj okršaja, nakon isteka vremena utakmice Bogut i Chris Paul počeli su naguravanje oko lopte, a odmah je uskočio Matt Barnes koji je odgurnuo Boguta te su se i ostali igrači priključili. Nije bilo žešćih okršaja, tako da ne treba očekivati dodatne kazne za uključene igrače, ali ovo samo pokazuje da su tenzije između Warriorsa i Clippersa svakom utakmicom sve veće te da ćemo slične situacije vjerojatno gledati i u ostalim njihovim susretima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE