Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Video: Jamisonov lakat razbio Boshovo lice

Košarkašima Toronta mnogo toga ide nizbrdo u ovom dijelu sezone i opasno su ugrozili nastup u doigravanju NBA lige, u Istoènoj konferenciji.

Trenutaèno je ta momèad na osmom mjestu Istoka s negaitvnim omjerom 38-39, a prijeti im jednako slabi Chicago (omjer 37-40), koji takoðer jako teško dolazi do pobjeda u ovom razdoblju. Tko god bude osmi gotovo je sigurno da mu u prvom krugu doigravanja slijedi težak poraz, jer im je suparnik najjaèa momèad lige Cleveland.

Baš je u utorak Toronto gostovao kod Clevelanda i poražen je 113-101, a veæ u drugoj minuti se možda i dogodila kljuèna situacija za Toronto u nastavku borbe za doigravanje. Ozlijedio se njihov najbolji igraè Chris Bosh, koji je ove sezone ostvarivao prosjeèno 24.3 poena i 11 skokova.

Bez lopte je domaæi igraè Antawn Jamison, pri okretu, žestoko opalio laktom Bosha u lice, a ovaj se kao nakon nokauta stuštio na parket. Prošikljala je krv iz nosa (koji je slomljen), a lice je dobilo i dodatna ošteæenja. Bosh je, dakako, napustio parket i nije putovao dalje s momèadi.

Iz kluba još nisu najavili koliko æe Bosh izbivati s parketa (do kraja osnovnog dijela sezone je ostalo još samo pet utakmica), te æe borba Toronta za doigravanje time postati još teža.

Latest Posts

NE PROPUSTITE