Monday, February 6, 2023

ZADNJE OBJAVE

Video: Lakersi paradom proslavili 16. naslov

Košarkaši Los Angeles Lakersa proslavili su svoj drugi uzastopni i 16. ukupno naslov NBA prvaka na ulicama Los Angelesa u ponedjeljak…

- Advertisement -

Lakersi predvoðeni Kobeom Bryantom vozili su se u otvorenom kamionu i autobusu na kat i razdragano mahali mnogobrojnim navijaèima tijekom povorke koja je prošla rutom dugom 3.2 kilometra od Staples Centera do Galen Centera na Sveuèilištu Južne Karoline.

Ispred kamioneta s navijaèima Lakersa vozilo je vatrogasno vozilo, na kojem su navijaèe kluba animirale popularne navijaèice istoga “Lakers Girls”.

Pored Bryanta u kamionetu se moglo vidjeti i sve ostale aktualne zvijezde Lakersa poput Paua Gasola, Andrewa Bynuma, Rona Artesta i ostalih, kao i neke bivše košarkaše kluba poput Magica Johnsona, a jedini koji je izostao bio je trener Phil Jackson, prema rijeèima glasnogovornika kluba Johna Blacka, “jer je morao nazoèiti veæ ranije dogovorenim lijeènièkim pregledima“.

- Advertisement -

Podsjeæamo, Lakersi su naslov NBA prvaka obranili prošlog tjedna pobjedom u finalnoj seriji nad najveæim rivalima Boston Celticsima 4-3 i tako im se po ukupnom broju naslova primakli na tek jedan zaostatka (16-17).

Tijekom parade policija u Los Angelesu priopæila je da je uhiæeno devet osoba zbog narušavanja javnog reda i mira, èime se broj uhiæenih nakon finalne serije ukupno poveæao na 51 osobu, buduæi je nakon sedme odluèujuæe utakmice u kojoj su Lakersi slavili 83-79 uhiæeno 42 izgrednika.

Latest Posts

NE PROPUSTITE