Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Video: Lakersi paradom proslavili 16. naslov

Košarkaši Los Angeles Lakersa proslavili su svoj drugi uzastopni i 16. ukupno naslov NBA prvaka na ulicama Los Angelesa u ponedjeljak…

Lakersi predvoðeni Kobeom Bryantom vozili su se u otvorenom kamionu i autobusu na kat i razdragano mahali mnogobrojnim navijaèima tijekom povorke koja je prošla rutom dugom 3.2 kilometra od Staples Centera do Galen Centera na Sveuèilištu Južne Karoline.

Ispred kamioneta s navijaèima Lakersa vozilo je vatrogasno vozilo, na kojem su navijaèe kluba animirale popularne navijaèice istoga “Lakers Girls”.

Pored Bryanta u kamionetu se moglo vidjeti i sve ostale aktualne zvijezde Lakersa poput Paua Gasola, Andrewa Bynuma, Rona Artesta i ostalih, kao i neke bivše košarkaše kluba poput Magica Johnsona, a jedini koji je izostao bio je trener Phil Jackson, prema rijeèima glasnogovornika kluba Johna Blacka, “jer je morao nazoèiti veæ ranije dogovorenim lijeènièkim pregledima“.

Podsjeæamo, Lakersi su naslov NBA prvaka obranili prošlog tjedna pobjedom u finalnoj seriji nad najveæim rivalima Boston Celticsima 4-3 i tako im se po ukupnom broju naslova primakli na tek jedan zaostatka (16-17).

Tijekom parade policija u Los Angelesu priopæila je da je uhiæeno devet osoba zbog narušavanja javnog reda i mira, èime se broj uhiæenih nakon finalne serije ukupno poveæao na 51 osobu, buduæi je nakon sedme odluèujuæe utakmice u kojoj su Lakersi slavili 83-79 uhiæeno 42 izgrednika.

Latest Posts

NE PROPUSTITE