Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

VIDEO: Mario “Clutch” Hezonja riješio utakmicu protiv Rocketsa

Ako ste ovo već pogledali, nema veze, pogledajte opet. Ako pak niste – uživajte. Hrvatski košarkaš Mario Hezonja je prije dva dana postigao odlučujuće poene za svoj Magic protiv Rocketsa. Kasnimo dva dana, da, znamo, ali zbog tehničkih poteškoća nismo stigli objaviti ovo ranije, a nikako ne želimo da Hezonjina partija prođe neprimjetno.

Do posljednje četvrtine Hezonja je na kontu imao samo 2 poena, šut ga nije išao, u obrani je “plivao”. Trener Scott Skilles ipak mu je i dalje vjerovao, što je dobar znak za budućnost, a Hezonja je opravdao povjerenje s 11 poena u četvrtoj četvrtini, među kojima je i posljednji and-one kojim je Dubrovčanin odlučio utakmicu u korist svoje ekipe.

Podsjećamo da ovo nije prvi put da je Hezonja svojim poenima odlučio utakmicu otkad se pridružio NBA karavani. Isto je napravio i u Ljetnoj ligi protiv Clippersa.

Protiv Rocketsa prije dva dana bio je Hezonja u prilici imati i još jedan highlight, ali K.J. McDaniels mu je ukrao show i na neki način poželio dobrodošlicu u NBA ligu. Prekrasan handling Hezonje, ali i izvrsna blokada McDanielsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE