Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

VIDEO: Najbolja zakucavanja All-Star četvorke

Kako smo polako ušli u veljaču, polako se svi pripremaju za najzabavniji dio sezone, a to je All-star weekend. Nakon dosta prognoza i predviđanja tko bi trebao sudjelovati, dobili smo četiri igrača koji će odmjeriti svoje snage 13. veljače 2016. godine u Torontu.

Pobjednik prošlogodišnjeg natjecanja u zakucavanju, Zach LaVine odlučio je pokušati napraviti što je samo trojici igrača pošlo za rukom otkada je uvedeno natjecanje 1984. godine. Naime samo su Michael Jordan, Jason Richardson i Nate Robinson uspjeli osvojiti naslov najboljeg u ovom natjecanju dvije godine zaredom. Prošle godine Lavine je bio impresivan i pomeo je svoju konkurenciju, ostaje nam vidjeti hoće li se uspjeti priključiti gore navedenom trojcu.

Na putu Lavineu će stajati: Andre Drummond (Detroit Pistons), Aaron Gordon (Orlando Magic) i Will Barton  (Denver Nuggets).

Barton i Gordon su ove sezone posebno pokazali kako se radi o vrlo dobrim zakucavačima, s pregršt odličnih zakucavanja tijekom utakmice.

Ostaje nam čekati do 13. veljače hoće li LaVine ući u povijest ili će jedan od trojice gore navedenih igrača odnijeti kući trofej najboljeg zakucavača ovogodišnjeg natjecanja.

Ispod pogledajte najbolja zakucavanja četvorke koja će nas, nadamo se, oduševiti na All-Star vikendu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE