Friday, August 12, 2022

ZADNJE OBJAVE

VIDEO: Najbolje od najboljeg iz 2015. godine

Kako najbolje otvoriti 2016. godinu nego se prisjetiti najboljih akcija u kompletnoj sezoni 2014/15 uključujući i doigravanje. Prvo na redu je 10 najboljih crossovera. To nam je najveća želja napraviti na utakmici.

- Advertisement -

Slijedi, 10 najboljih zakucavanja, a to baš ne možemo napraviti na školskom, te nam vilica svaki pt ispadne kada vidimo neko monster zakucavanje.

- Advertisement -

Liga bez glupih poteza na terenu ne bi bila zanimljiva, pa zato imamo dvije i pol minute poteza od kojih nam suze ide na oči.

Našao se i Kawhi Leonard u ovom video-tekstu jer je najbolji obrambeni igrač lige, pa stoga i 10 njegovih najboljih poteza.

Godina ne može proći bez jednog od najboljih sudionika prošlog NBA finala, top 10 by LeBrona Jamesa

Najbolji igrač u 2015. godini je ostao za kraj. Čovjek koji čim uđe u dvoranu treba dobiti čuvara, momak što publiku doslovno dovodi do ludila sa serijom trica iz driblinga, igrač zbog kojeg je “poludio” cijeli svijet jer je u stanju “s parkinga” pogađati u nizu, neponovljivi i najbolji šuter u povijesti lige kojeg imamo privilegiju gledati na njegovom vrhuncu, Stephen “Baby-Faced Assassin” Curry.

Latest Posts

NE PROPUSTITE