Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

VIDEO: Najbolje od najboljeg iz 2015. godine

Kako najbolje otvoriti 2016. godinu nego se prisjetiti najboljih akcija u kompletnoj sezoni 2014/15 uključujući i doigravanje. Prvo na redu je 10 najboljih crossovera. To nam je najveća želja napraviti na utakmici.

Slijedi, 10 najboljih zakucavanja, a to baš ne možemo napraviti na školskom, te nam vilica svaki pt ispadne kada vidimo neko monster zakucavanje.

Liga bez glupih poteza na terenu ne bi bila zanimljiva, pa zato imamo dvije i pol minute poteza od kojih nam suze ide na oči.

Našao se i Kawhi Leonard u ovom video-tekstu jer je najbolji obrambeni igrač lige, pa stoga i 10 njegovih najboljih poteza.

Godina ne može proći bez jednog od najboljih sudionika prošlog NBA finala, top 10 by LeBrona Jamesa

Najbolji igrač u 2015. godini je ostao za kraj. Čovjek koji čim uđe u dvoranu treba dobiti čuvara, momak što publiku doslovno dovodi do ludila sa serijom trica iz driblinga, igrač zbog kojeg je “poludio” cijeli svijet jer je u stanju “s parkinga” pogađati u nizu, neponovljivi i najbolji šuter u povijesti lige kojeg imamo privilegiju gledati na njegovom vrhuncu, Stephen “Baby-Faced Assassin” Curry.

Latest Posts

NE PROPUSTITE