Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Video: Nova predstava Duranta za pamćenje

Zvijezda Oklahoma City Thundera, Kevin Durant igra fantastičnu košarku zadnjih mjesec dana i svakom utakmicom je sve bliže nagradi za najkorisnijeg igrača sezone. Svoju dominaciju pokazao je i sinoć protiv Portland Trail Blazersa.

Oklahoma je rezultatom 105:97 svladala Portland te ponovno pokazala da može igrati protiv najboljih ekipa Zapada i bez ozlijeđenog Russella Westbrooka. Najveći razlog tome je naravno Durant, koji svakom novom utakmicom sve više oduševljava. Blazersima je utrpao 46 poena, uz šut iz igre 17/25, od čega za tricu čak 6/7, a s istim je učinkom gađao i slobodna bacanja. Statistici je pridodao 5 skokova i 4 asistencije.

Njegova je ekipa tri i pol minute prije kraja gubila s pet poena, no Durant je do kraja susreta ubacio još 11 poena i gotovo sam odveo ekipu do pobjede. Posebno impresivne bile su posljednje dvije trice te su svi u dvorani imali dojam da bi Durant pogodio iz bilo koje pozicije na parketu.

Njegovim igrama ostali su impresionirani i protivnički igrači. Većinu vremena obranu na njemu igrao je Nicolas Batum, koji je bio nemoćan i nakon utakmice izjavio: “On je danas najbolji košarkaš na svijetu. Ponekad smo imali i dvojicu igrača na njemu, ali on je svejedno zabijao šuteve. Zasigurno je MVP. Šest godina sam u ligi i nikada još nisam vidio takav nastup.”

Pobjeda protiv Blazersa im je četvrta u nizu (svladali su još Houston, Golden State i Sacramento), a sljedeća utakmica je već danas, kad odlaze na noge San Antonio Spursima, jedinoj ekipi koja je ispred njih na tablici konferencije. Možemo očekivati novu veliku predstavu Duranta, a do tada možemo uživati u sinoćnjoj predstavi za pamćenje u video prilogu ispod.

Latest Posts

NE PROPUSTITE