Wednesday, May 1, 2024

ZADNJE OBJAVE

VIDEO: Odličan debi Šarića

Dario Šarić jedva je dočekao da zaigra za Philadelphiju 76erse u prvoj predsezonskoj utakmici. Tu utakmicu 76ersi su pobijedili Boston Celticse rezultatom 92:89.

Ovaj 208 cm visoki Hrvat je izabran 2014., razmjenom je došao u Sixerse. Odlučio je ostati dvije godine u Turskoj. Njegova prva NBA utakmica je prošla jako dobro. Imao je 10 koševa, šest skokova i dva dodavanja u 18 minuta. Također je pucao 2/3 iza linije za tri poena.

Bio sam uzbuđen“, rekao je Šarić, nakon jučerašnjeg treninga. „Moja prva utakmica u NBA-u i to protiv Boston Celticsa, jedne od najlegendarnijih ekipa u NBA-u.“

Šariću su rekli da uči od iskusnih veterana, a jedan od njih je Jerryd Bayless.

Sretan sam zato što mi je Jerryd Bayless rekao da u životu igramo samo dvije utakmice, prvu i zadnje.

Šarić je imao problema s leđima, no rekao je kako se sada osjeća puno bolje. Prva trica koju je pogodio pomogla mu je da se opusti. „Lakše je kad pogodite svoj prvi šut“, rekao je Dario.

Ostavio je jako dobar prvi dojam na trenera. „Dario je bio solidan na svim dijelovima terena“, rekao je trener Brett Brown. Pogotovo se Brownu svidio Šarićev šut. „Njegov napredak na tom dijelu igre je izniman“, rekao je Brown.

Latest Posts

NE PROPUSTITE