Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Video: Odličan povratak Russella Westbrooka na parket

Sinoć je Russell Westbrook mnoge iznenadio povratkom na parket nakon propuštanja samo prve dvije utakmica Oklahome u novoj sezoni. Odmah je u prvoj utakmici pokazao da mu neće dugo trebati da se vrati u formu u kojoj je bio prije ozljede.

Podsjetimo se, Westbrook je ozlijedio koljeno u prvom krugu doigravanja prošle sezone te ga se nije očekivalo na parketu još tri do pet tjedana. Odmah u prvom susretu pokazao je eksplozivnost i snagu koja ga je učinila All-Star igračem u prethodne tri sezone te je susret završio s učinkom od 21 poena, 7 skokova i 4 asistencije.

“Promašio sam nekoliko jednostavnih šuteva, ali takve stvari će se popraviti”, rekao je Westbrook nakon odigrane utakmice protiv Sunsa. “Mogu raditi sve što želim. Možda sam mogao bolje odigrati ovu utakmicu, ali sve je u redu. Ne mogu odmah nakon povratka igrati savršeno. Moram svojim radom izboriti povratak u formu kakva je bila prije ozljede.”

Kao i uvijek bio je sjajan u brzim tranzicijama, a navijači Thundera pamtit će njegovo alley-oop dodavanje za Kevina Duranta te se nadaju da će istu akciju vidjeti još nebrojeno mnogo puta tijekom sezone. Isječke najboljih akcija Westbrooka u njegovom povratku na parket možete pogledati u videu ispod:

Latest Posts

NE PROPUSTITE