Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Video: Slavni navijaè uništio nade Raptorsa za preokret protiv Lakersa

Košarkaši LA Lakersa pobijedili su Toronto Raptorse u svom Staples Centeru 109-107 uz malu pomoæ Lapa Elkanna, unuka slavnog Giannija Agnellija, nekoæ vlasnika Fiata i Juventusa.

Španjolski razigravaè kanadske momèadi Jose Calderon pokušao je pri rezultatu 104-100, a nakon promašene trice Hidayeta Türkoglua, spasiti loptu koja se od obruèa odbila prema autu. Nije bio bez izgleda, no plan mu je pokvario Elkann, koji je munjevitom reakcijom sa stolca dodirnuo loptu prekinuvši time akciju.

Lopta je do tog trenutka bila u igri i Calderon ju je mogao vratiti suigraèu. Sudac je nepravedno presudio loptu za Lakerse, èemu je pak spremno zapljeskao Adam Levine, druga slavna liènost uz parket i Elkannov prijatelj, inaèe pjevaè poznate pop-rock skupine Maroon 5.

Elkann, navijaè Lakersa iako roðenjem Njujorèanin, nakon utakmice se isprièao Calderonu.

“Bila je to važna lopta koja je mogla prevagnuti utakmica na našu stranu. No, što mogu?” pitao se španjolski reprezentativac.

Elkann (32) je sin Margherite Agnelli de Pahlen i Alaina Elkanna, te jedan od nasljednika dinastije Agnelli. Trenutaèno radi kao direktor za brendiranje u Fiatu. Njegov brat John (34) trenutaèno je dopredsjednik Fiata i predsjednik nogometnog kluba Juventus.

Latest Posts

NE PROPUSTITE