Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Video: Sudac loptom gaðao navijaèa

Sudac sa 18-godišnjim iskustvom u NBA ligi, Joe DeRosa, izgubio je kontrolu u utorak tijekom drugog dvoboja finalne serije doigravanja na Istoku, izmeðu Orlanda i Bostona.

Po svršetku prvog poluvremena u Amway Areni, domu floridske momèadi, suci su prišli zapisnièkom stolu kako bi uzeli svoje gornje dijelove trenirki uoèi odlaska u svlaèionicu. Navijaèi domaæih momèadi, u situacijama frustriranosti, nezadovoljstva rezultatom ili igrom svoje momèadi, obièavaju u takvim situacijama dobacivati sucima.

Jedan sredovjeèni muškarac oèito je ovaj put suca pogodio u žicu toliko bolno da je DeRosa sasvim izgubio kontrolu. Najprije je navijaèa gaðao loptom, premda ju je samo dobacio prema njemu (ovaj mu ju je odmah vratio).

Nakon toga, redarima je naložio da izgrednika udalje s tribina.

Pitanje je kako æe na cijelu situaciju reagirati vodstvo NBA organizacije, posebno alergièno na bilo kakavu kompromitirajuæu interakciju ljudi s parketa s navijaèima na tribinama.

Ako ništa drugo, DeRosa nikad više neæe moæi tražiti smještaj u hotelskom lancu Wyndham, koji diljem svijeta broji 7090 hotela. Èovjek kojeg je izbacio iz dvorane izvršni je direktor lanca, Franz Hanning.

Orlando je izgubio drugu utakmicu zaredom na svom parketu i Celticsi vode u seriji 2-0. Bostonovu zvijezdu Paula Piercea nagnalo je to da na svomTwitter-profilu napiše:

“Ima li tko metlu?”

Latest Posts

NE PROPUSTITE