Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

VIDEO: Suspendiran Mike Budenholzer

U utakmici između Cleveland Cavaliersa i Atlanta Hawksa, koju su Cavsi dobili, trener Hawksa Mike Budenholzer je bio sve, samo ne smiren.

Mislio je kako je LeBron James, u duelu s Kentom Bazemorom, odgurnuo Bazemorea kako bi si stvorio prostor za šut. Ofenzivni faul nije sviran nakon čega je Budenholzer „puknuo“. Trčao je kraj suca Briana Fortea i vikao na njega, nakon čega ga je i lagano pogurao te si tako zaradio tehničku.

Jučer je odlučeno kako će Budenholzer biti suspendiran na jednu utakmicu zbog navedenog incidenta. Ta utakmica je večeras u kojoj će Hawksi igrati protiv Indiana Pacersa.

Ovo nije prvi put da Budenholzer napravi nešto ovakvo. Prošle godine je zbog jako sličnog incidenta bio odmah izbačen s utakmice i još je morao platiti 25 00$. Još tada se zamjerio NBRA-u (National Basketball Referees Association) pa tako sigurno neće biti „pomilovan“.

Potpuno razumijem i poštujem odluku NBA-a“, rekao je Budenholzer. „Želim se što prije ispričati Brianu. Suci imaju najteži posao na parketu i rade ga odlično. Prihvaćam suspenziju, naučit ću nešto od nje i jedva čekam ostaviti sve ovo iza sebe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE