Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Video: Gentry povraæao tijekom utakmice

Sveprisutne kamere na NBA utakmicama ovjekovjeèile su Phoenixova trenera Alvina Gentryja u nezavidnom položaju tijekom utakmice protiv Los Angeles Lakersa.

Strateg Sunsa, naime, snimljen je kako tijekom susreta nekoliko puta povraæa u kantu za smeæe. Navodno je Gentry pokvario želudac jeduæi artièoke na žaru u jednom losanðeleskom restoranu u èetvrtak, na dan petog dvoboja konferencijskog finala doigravanja na Zapadu NBA lige.

Lakersi su pogotkom Rona Artesta u posljednjoj sekundi upisali 103-101 pobjedu i poveli 3-2 u seriji koja se igra na èetiri, no dominirao je susretom Kobe Bryant èiji je uèinak iznosio 30 poena, 11 skokova i devet asistencija. Imao je i èetiri blokade.

Rekao sam im da mi ne donose kantu za smeæe do klupe, jer sam znao da æe me sve kamere svijeta snimiti kako povraæam. Zaista sam se do krajnjih granica suzdržavao u tome.”

Nakon što mu je reèeno da je ipak ovjekovjeèen, Gentry je ostao izenaðen, ali je ponudio i duhovit odgovor. “Znaèi ipak su me snimili? Dobro. Recite svima da me razboljela Kobeova dobra igra.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE