Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Video: Veliki O’Nealov poljubac za holivudskog glumca

U zagrljaj i razmjenu nježnosti s glumcem Danielom Baldwinom upustio se centar košarkaške momèadi Clevelanda Shaquille O’Neal nakon prekršaja koji je pretrpio pod košem.

U nedjeljnom gostovanju kod Portlanda (pobjeda Cavaliersa 106-94) 37-godišnji je centar, visok 216 cemtimetara i težak 147 kilograma, fauliran u prvom poluvremenu pri jednome pokušaju zakucavanja, i to alley-oopom. Završio je na podu.

Prosjeèan bi se NBA košarkaš pridigao, provjerio je li prošao bez ogrebotina, i zaputio se na liniju slobodnih bacanja. Shaq, meðutim, nije prosjeèan niti obièan, veæ je najveæi šoumen na parketima najjaèe košarkaške lige na svijetu.

Kad je veæ završio na podu O’Neal se, propinjuæi se na rukama, dovukao do glumca Daniela Baldwina, koji je pratio dvoboj iz prvog reda gledališta u majici Blazersa, taman ispod koša. Oèito je O’Neal veæ ranije “snimio” holivudsku zvijezdu, te onda samo doèekao priliku da ga iznenadi. Zagrlio ga je i svom snagom poljubio u obraz. Glumac se fino snašao uzvrativši jednakom pažnjom.

Uslijedila je puno teža misija: izvoðenje slobodnih bacanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE