Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

VIDEO: Warriorsi skinuli rekord Bullsa, Curry zabio 400 trica u sezoni!

Kao da Bryantovih 60 poena nije bilo dovoljno za jednu večer, Golden State Warriorsi i Stephen Curry pobrinuli su se za još jedan klasik.

U zadnju utakmicu regularne sezone Warriorsi su ušli s omjerom 72-9, što znači da im je falila jedna pobjeda da prestignu rekord Chicago Bullsa iz 1996. godine od 72 pobjede u sezoni, rekord za koji je malo tko mislio da može biti prestignut.

Warriorsi su na svoj način skinuli rekord, kod kuće su svladali Grizzliese 125:104, ubacili su 20 trica, podijelili 35 asistencija, a na čelu kolone je, kao i gotovo uvijek ove sezone, bio Stephen Curry koji je za samo 29 minuta zabio 46 poena i 10 trica, što mu je bilo dovoljno da prijeđe nestvarnu brojku od 400 zabijenih trica u jednoj sezoni. Curry se zaustavio na brojci od 402 trice, dok je njegov prijašnji rekord bio 286 trica, što dovoljno govori o sezoni trenutno najboljeg košarkaša svijeta.

”Želim čestitati Warriorsima na nevjerojatnoj sezoni. Košarka s vremenom evoluira i rekordi su tu da se prestignu. Warriorsi su bili zabavni za gledanje i jedva čekam vidjeti što mogu napraviti u doigravanju”, rekao je Michael Jordan.

Latest Posts

NE PROPUSTITE