Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

VIDEO: Warriorsi svladali Buckse u triler utakmici, nakon susreta skoro izbila tučnjava

Warriorsi su se osvetili, ali nije o teklo onako glatko kako se očekivalo. Prisjetimo se, mladi Milwaukee Bucksi su nanijeli jedini poraz Warirosima u ovoj sezoni pred svojim navijačima (103:95), što gostima iz Oaklanda nije sjelo baš najbolje, više zbog pretjeranog slavlja protivnika nego samog poraza.

Iako su Warriorsi nabrijani ušli u susret, Bucksi su im u prvom poluvremenu utrpali 70 poena, u trećoj četvrtini su poveli čak 15 razlike, a u zadnjoj četvrtini su vodili 11 razlike. Međutim, Curry i Green su na kraju bili prevelik zalogaj, Warriorsi su u zadnjih 12 minuta razbili Buckse rezultatom 36:19 i slavili 26. put u ovoj sezoni, uz samo jedan poraz.

Curry je na kraju zabio 26 poena, uz 10 skokova i 9 asistencija, Thompson se zaustavio na 27 poena, dok je Green zabio 21 poen, uz 9 skokova i 8 asistencija.

Na samom kraju susreta pri odlasku u svlačionicu, skoro je izbila tučnjava između Greena i O.J. Maya, a kratko su se priključili i Festus Ezeli te bek Bucksa Kris Middleton. Iako je ovo bio zadnji dvoboj između Bucksa i Warriorsa u ovoj regularnoj sezoni, čini se da se u NBA ligi stvorilo novo mini-rivalstvo.

Latest Posts

NE PROPUSTITE