Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

VIDEO: Žižić odličan u porazu od Jazza, Dallas sa zvukom sirene osvojio Ljetnu ligu u Orlandu

Dallas Mavericksi su pobijedili na Summer league u Orlandu zahvaljujući košu rookieja Johnathana Motleyja 0,3 sekunde prije kraja. Bili su bolji od Detroit Pistonsa rezultatom 83:81.

Mavsi su imali omjer u ovoj Orlando Pro League 5-0. Luke Kennard iz Pistonsa pogodio je za izjednačenje 81:81 6,7 sekundi prije kraja, ali onda je bivši igrač Baylora pogodio za pobjedu.

Pistonsi su završili s omjerom 3-2. Motley je slobodan igrač koji nije bio izabran na draftu, ali su ga onda potpisali Mavsi. Imao je 18 poena i deset skokova. Najviše poena u dresu Dallasa imao je Dwight Buycks, ukupno 28 poena.

Kennard, 12. izbor prve runde predvodio je Detroit s 24 poena. Dok je bivši igrač Mavsa Pierre Jackson imao 22 poena. Dallas je u ovoj utakmici gubio i 11 razlike, ali su se uspjeli vratiti i izboriti produžetak. Bili su bez nekoliko igrača, koji su otišli igrati ligu u Las Vegas.

Utah Jazz su domaćini nove lige. Sudjeluju Jazzeri, Philadelphia 76ersi, San Antonio Spursi i Boston Celticsi. Sinoć je bio treći dan turnira, a igrali su 76ersi protiv Spursa i Jazz protiv Celticsa.

76ersi su bili bolji od Spursa rezultatom 94:86. Kod Phile njabolji je bio Isaiah Miles s 18 poena i sedam skokova. Jonah Bolden imao je 16 poena, osam skokova i dvije asistencije. Kod Spursa najbolji je bio Bryn Forbes s 21 poenom, tri skoka i tri asistencije. Sada su obje ekipe na omjer 1-2.

Jazzeri su pobijedili Celticse rezultatom 68:65 i imaju savršen omjer 3-0. Celticsi su na omjeru 1-2. Najbolji kod Jazza bio je Dante Exum sa 16 poena, četiri asistencije i dva skoka. Kod Celticsa Abdel Nadel imao je 17 poena. Jayson Tatum imao je double double s 12 poena i 12 skokova, a Ante Žižić za 23 minute ubacio je devet poena i uhvatio je sedam skokova uz tri blokade.

Latest Posts

NE PROPUSTITE