Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Video: Zubac do double-doublea, Bogdanović ubacio 12, Hezonja 9

Na NBA parketima sinoć su nastupe za svoje momčadi upisala tri hrvatska igrača. Bojan Bogdanović s Wizardsma je u odličnoj utakmici izgubio od Minnesote, Kingsi su bili bolji od Hezonjinog Magica, a ni veliki double-double Ivice Zupca nije bio dovoljan Lakersima za pobjedu protiv Nuggetsa.

Prvi je na parket izašao Bogdanović koji je imao lošiju večer nego što smo ga naviknuli gledati u dresu Wizardsa. Dobio je 25 minuta ubacio 12 poena ali uz šut 3/11 iz igre, 1/6 za tricu i 5/5 slobodna bacanja. Još je imao 4 skoka, asistenciju i 3 izgubljene lopte.

Drugi hrvatski šuter Hezonja igrao je 19 minuta, ubacio 9 poena, uz 3 skoka, asistenciju, jednu ukradenu loptu i jednu izgubljenu. Hezonja je i šutirao dobro: 4/7 iz igre, 1/1 za tricu.

Fantastičnu utakmicu odigrao je Ivica Zubac koji nastavlja osvajati navijače Lakersa. On je protiv Denver počeo kao starter, ukupno odigrao 30 minuta i ostvario double-double učinak od 25 poena i 11 skokova. Zubac je bio vrlo efikasan iz igre šutirajući 12/15 i sa slobodnih bacanja 1/4. Imao je po jednu asistenciju, blokadu i izgubljenu loptu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE