Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Vince Carter ne razmišlja o mirovini

Vince Carter je prilično siguran da ne igra posljednju sezonu u NBA. Carter je u NBA došao 1998. godine, iako su ga na draftu kao petog izabrali Golden State Warriorsi, odmah je mijenjan u Toronto Raptorse koji su za njega dali svoj izbor u liku Antawna Jamisona. Vince je u Torontu jako brzo postao jedan od najboljih igrača lige, te najbolji zakucavač svoje ere. Svojim nevjerojatnim zakucavanjima priskrbio si je i nadimak Air Canada. U ponedjeljak se Air Canada vratio u Air Canada Center gdje je sa svojim Memphis Grizzliesima gostovao kod Raptorsa.

Ne još, ne sada.”, odgovorio je Carter na pitanje da li planira u mirovinu nakon kraja sezone.

Idem godinu po godinu, slušam svoje tijelo i još uživam u igri, kada prestanem uživati u igri onda ću se definitivno povući.”, dodao je na pitanja novinara.

Vince Carter igra svoju 17. sezonu, 8 puta je bio all-star. Iako ima skoro 40 godina i daleko je od svojih najboljih dana imponira profesionalni pristup i želja koju pokazuje iz utakmice u utakmicu. Ostaje vidjeti koliko dugo će izdržati u teškom NBA tempu, a do tada možemo se nadati nekom Top 10 bljesku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE