Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Vince Carter otkrio koliko će još igrati

I s 39 godina, veteran Vince Carter nastavlja svoju NBA karijeru. Njegovi dani eksplozivnosti i nevjerojatnih zakucavanja su davno prošli. Tada je bio jedan od najboljih scorera na krilu. Sada se to znatno promijenilo.

Kada su pitali Cartera što ga još drži u ligi, on je jednostavno rekao da je za to zaslužna ljubav prema igri, ništa drugo. Rekao je kako jednostavno voli igrati i dokle god je tako, on će ostati, ali kada više ne bude htio igrati i trenirati, onda će se povući, ali to vrijeme još nije došlo.

Na pitanje o mirovini je odgovorio da sada nije vrijeme. Rekao je kako će zasigurno igrati sljedeću, njegovu 19., sezonu, ali kako cilja i na 20., a poslije toga će vidjeti. Ako mu to uspije, ući će u društvo igrača koji su igrali s 40 što je u najmanju ruku impresivno.

U sljedećoj sezoni će Carter zaraditi 4,3 milijuna dolara i to će mu biti treća i posljednja godina njegovog ugovora s Memphis Grizzliesima. Prošle sezone je u prosjeku proveo 16,8 minuta na parketu. Zabijao je po 6,6 koševa uz 2,4 skoka. Otkako je došao u Memphis njegova se minutaža znatno smanjila, ali je on ostao donekle učinkovit. Preuzeo je tu veteransku ulogu gdje donosi potrebno iskustvo i uzima ulogu uzora mlađim igračima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE