Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Vince Carter se prisjetio mladog Curryja

Vinsanity je bio suigrač Della Curryja, oca Stepha Curryja, dok je nastupao za Toronto Raptorse početkom karijere.

Tijekom utakmice Golden State Warriora i Memphis Grizzliesa prikazan je isječak razgovora novinara s Vinceom Carterom igračem Grizzliesa koji se dodakao Stepha kojeg poznaje još otkako je Curry bio dječak.

„Dobro se sjećam kada bih završio s treniranjem pred početak utakmice pozvao bih Stepha da mi se pridruži. Igrali smo jedan na jedan prije svake utakmice. A sada odjednom momak je na vrhuncu karijere, osvojio je naslov prvaka bio MVP i jednostavno posmislim – Čovječe ovo je onaj klinac protiv kojeg sam igrao jedan na jedan. Tada se znalo o kakvom se igraču radi, uvijek je razmišljao na način – Ej sad ću te pobjediti.“

Vince Carter je tada bio na samom početku svoje dugogodišnje karijere u kojoj je nastupao za Toronto Raptorse, New Jersey Netse, Orlando Magic, Phoenix Sunse, Dallas Maverickse i sada Memphis Grizzliese.

Golden State je sinoćnom pobjedom nad Spursima izjednačio rekord Bullsa iz sezone 95/96 sa 72 pobjede u regularnoj sezoni, a posljednju utakmicu igraju upravo protiv Memphisa 14. travnja u Oracle areni gdje će pokušati oboriti nevjerojatan rekord Bullsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE