Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Vince Carter: “Sigurno ću se vratiti u Raptorse!”

Legendarni Vince Carter u nedjelju je sa Sacramento Kingsima gostovao u Torontu kod svoje prve ekipe i ekipe u kojoj je najdulje nastupao. Carter će uskoro napuniti 41 godinu pa mnogi misle da mu je ovo bila posljednja utakmica u Air Canada Centru. No, bilo to istina ili ne, Vince je uvjeren da će do kraja karijere ponovno biti igrač Raptorsa.

“To će se dogoditi, siguran sam. Nekako. Bilo to bar na jedan dan ili nešto slično. Mislim da se to jednostavno mora dogoditi.”

Mnogi igrači u Carterovim godinama požele ganjati prsten i igrati u jačoj ekipi, no on je odabrao potpisati za Sacramento Kingse, jednu od lošijih ekipa lige, nakon tri godine u Memphisu. Podsjetimo da Carter nikada nije osvojio naslov prvaka u NBA-u, no objasnio je zašto je odabrao upravo Kingse.

“Još uvijek želim igrati, još uvijek se želim natjecati, još uvijek želim biti na parketu. To mi, naravno, ne bi bilo zagarantirano u najelitnijim ekipama, a ja još nisam spreman na takav tretman.”

Podsjetimo, Carter je u NBA-u još od 1998. kada je debitirao za Toronto Raptorse. Iako ga godine stižu, tko zna – možda ovo nije Vinceova zadnja sezona i možda ćemo ga uskoro gledati u lovu na prsten.

Latest Posts

NE PROPUSTITE