Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Virtus Bologna i Bryant postigli dogovor

Talijanski košarkaški klub Virtus Bologna postigao je usmeni dogovor s jednim od najboljih igraèa svih vremena, zvijezdom LA Lakersa, Kobeom Bryantom.

Virtus i Bryant su se dogovorili za premiju od tri milijuna dolara za prvih 40 dana boravka u Bologni i igranju utakmica za vrijeme trajanja lockouta u NBA ligi. Amerikanac je proveo dva dana u Italiji zbog svojih sponzorskih obaveza prema Nikeu, ali je sada veæ na putu za Sjedinjene Amerièke Države gdje æe prisustvovati na sastanku vodstva lige i Sindikata igraèa, a tema æe naravno biti “štrajk”. Nakon toga Bryant æe srediti radnu dozvolu i vratiti se u Italiju, vrlo vjerojatno veæ iduæeg tjedna.

Sve ovo je još uvijek neslužbeno jer ništa nije potpisano, ali izvor ovih informacija je osoba usko ukljuèena u pregovore, pa treba vjerovati da u tome ima istine. Virtus bi trebao otvoriti sezonu 9. listopada protiv Rome, no kako je Talijanski košarkaški savez naknadno ubacio Veneziju u prvu ligu kao 17. momèad, cijeli raspored se mora mjenjati. Prema trenutnom dogovoru Bryant bi za Virtus trebao odigrati desetak utakmica, a ukoliko doðe do prekida štrajka u NBA-u, Amerikanac i peterostruki osvajaè prstena prvaka se može odmah vratiti u SAD.

Latest Posts

NE PROPUSTITE