Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Virtus i dalje ne odustaje od Bryanta

Talijanski košarkaški klub Virtus iz Bologne obznanio je kako su ”neoèekivane okolnosti” sprijeèile angažman NBA zvijezde Kobea Bryanta za njihov klub u listopadu, ali æe ”obje strane nastaviti raditi na sklapanju suradnje iduæeg mjeseca”.

Ranije je Claudio Sabatini, predsjednik i vlasnik Virtusa, govorio kako je s Bryantovim agentom Robom Pelinkom postigao provizorni sporazum, prema kojem bi Bryant potpisao ugovor na 10 utakmica u talijanskom prvenstvu, vrijedan više od 3 milijuna dolara. Prema tom dogovoru bi se Bryant mogao vratiti u LA Lakerse onoga trenutka kada i ako završi lockout u NBA ligi.

Prvi pregovori Virtusa i Bryanta ukljuèivali su opciju prema kojoj je Bryant trebao odigrati prvih 10 utakmica u talijanskom prvenstvu. No, prvenstvo je veæ poèelo, a od spektakularnog transfera nije bilo ništa.

Virtus je na svojoj web stranici objavio kako ”obje strane nastavljaju raditi na sklapanju suradnje, koja bi rezultirala dolaskom Bryanta u Italiju sredinom studenog”.

Podsjeæamo, Kobe Bryant je proveo dio djetinjstva u Italiji, te je izjavio kako bi bio njegov san zaigrati u toj zemlji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE