Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Više ekipa zainteresirano za DeAndrea Jordana

Los Angeles Clippersi nalaze se u vrlo neugodnoj situaciji, nakon otvaranja sezone s četiri pobjede zaredali su devet poraza, a trenutno su na omjeru 8-13. Ozljede TeodosićaBeverleyaGallinarija ostavile su veliki trag na momčadi, a sada su na dulje vremena ostali i bez najboljeg igrača Blakea Griffina.

Čelništvo kalifornijskog kluba odlučilo je poduzeti određene mjere kako bi unaprijedili momčad, stoga ispituju tržište za prvog centra momčadi DeAndrea Jordana. Milwaukee Bucksi već su pokazali interes za 29-godišnjeg košarkaša, no nisu jedini koji bi voljeli vidjeti snažnog centra u svojoj ekipi.

Kako navodi Gery Woelfel, veliko zanimanje pokazali su još Toronto Raptorsi, Washington Wizardsi te Minnesota Timberwolvesi. Clippersi su neuspješno pregovarali s Jordanom oko produljenja ugovora, koji ističe idućeg ljeta, a dogovori su zastali nakon što je DeAndre otpustio svog agenta.

Vodstvo kluba ne želi na ljeto ostati bez Jordana, a da ne dobije ništa zauzvrat, no možda traže previše za njegove usluge. Nijedna ekipa nije spremna odreći se nekoliko dobrih igrača za nekoga tko bi već na ljeto mogao napustiti momčad.

DeAndre je ove sezone započeo sve utakmice Clippersa, a za 32,2 minuta po susretu ostvario je prosjeke od 10,1 poena, 14 skokova te 1,1 blokada.

Latest Posts

NE PROPUSTITE