Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Vlade Divac: Cousins je nedodirljiv

Kao glavni igrač Kingsa, DeMarcus Cousins, se zaista mora nositi s puno špekulacija o svojoj budućnosti. Cousins je ove sezone ostvarivao najbolje brojke u karijeri – 24.1 poen i 12.7 skokova uz 1.7 blokadu i 1.5 ukradenu loptu po utakmici. Boogie je također ove godine i prvi put izabran u All-Star momčad te je jučer izabran u drugu najbolju petorku lige.

Međutim, sva njegova postignuća nisu zaustavila novog trenera Kraljeva, Georgea Karla, da jasno naglasi da nitko u momčadi nije nedodirljiv i da svatko može biti dio razmjene. Na to se osvrnuo novi član uprave Kingsa, potpredsjednik košarkaških operacija, Vlade Divac: „Mislim da je trener Karl prešao granicu svojih ovlasti. Naravno da svi imaju pravo na svoje mišljenje, ali ako govorimo o ovom trenutku, onda je DeMarcus sigurno nedodirljiv. On je igrač oko kojeg ćemo graditi momčad i vidjeti gdje ćemo dospjeti.“

Cousins je ove sezone već bio centralni dio mnogih glasina, a najviše se pričalo o interesu Celticsa. Ipak se čini da druge momčadi neće uspjeti u naumu akvizicije centra Kingsa jer mu je uprava, kao što se vidi iz navoda, vjerna, a i ugovor ga veže s klubom sve do kraja sezone 2017./18.

Latest Posts

NE PROPUSTITE