Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Vlade Divac o odnosu s Rudyjem Gayom

Vlade Divac je ponovno u fokusu medija koji se bave Sacramentom, ali i ovaj put je to relativno negativno. Bivši igrač Los Angelesa, Charlottea i Sacramenta je sada GM u ovoj zadnjoj spomenutoj franšizi, ali stvari odavno ne idu kako treba. Stalno draftiraju visoke igrače iako im je najbolji igrač i glavni dio franšize baš centar, u jedinoj većoj razmjeni što je Divac radio po svim analizama Philadelphia ga je „opljačkala“, te generalno timska kemija nije na dobroj razini. Sada, probleme sa Divcem prijavljuje druga zvijezda Kingsa, Rudy Gay. Gay je jako vokalan o tome koliko nije zadovoljan u Kingsima, a sada se problem i pojavio u komunikaciji, jer je Gay izjavio kako mu se ne sviđa kako ga uprava ne ažurira kada se u medijima spomenu glasine kako će on biti razmijenjen. Divac je na to imao jako jednostavan odgovor – on ima moj broj!

Dalje, Divac kaže: „Ako uradim nešto, nazvati ću ga. Naravno, ako ga ne nazovem, ništa nisam uradio. Ja sam bio igrač u ovoj ligi 16-17 godina, nitko me nije zvao svaki dan i govorio mi što radi menadžment. Oni su radili svoj posao. Ako se nešto veliko desilo, oni bi me nazvali i rekli mi. Naravno, ništa se veliko nije desilo pa neću ni zvati nikoga.“

Ovo može da ima loše posljedice na Kingse i što oni mogu dobiti za Gaya. Naravno da Divac nije morao ništa reći Gayu, ali kada imate igrača kvaliteta Rudyja Gaya, i kada je taj igrač još i drugi najbolji na tvom rosteru, onda on zaslužuje specijalni tretman. Ako Divac misli da mu je previše posla nazvati Gaya, pa šta? Puno je gore ono što se može desiti – Gay bi mogao da raširi još loše priče među prijateljima igračima, pa bi ionako loša reputacija Kingsa mogla još da se sruši. Divac se može praviti lud jedno vrijeme, ali uskoro će to ponašanje da još dalje ozloglasi franšizu Kingsa – ako nije već do sada.

Latest Posts

NE PROPUSTITE