Tuesday, October 4, 2022

ZADNJE OBJAVE

Vlasnik Mavericksa preuzeo odgovornost za loše rezultate ekipe

Kontroverzni vlasnik Dallas Mavericksa Mark Cuban preuzeo je na sebe odgovornost za loše rezultate ekipe, koja po prvi puta od 2000. godine nije izborila ulazak u doigravanje.

- Advertisement -

U razgovoru za ESPNDallas, Cuban je priznao kako je on, ali i svi navijači, očekivao da ekipa izbori doigravanje te da je ova sezona veliki neuspjeh.

“Očito je da smo morali više postići”, izjavio je Cuban. “Ne znam jesmo li to mogli, ali morali smo. I sve je moja krivnja. Ako to znači da sam razočarao trenera Carlislea, neka tako bude. Uvijek stojim ispred ekipe i sve odluke su moja odgovornost. Moja je zadaća da napravim sve kako bismo uspjeli, ali očito nisam uspio.”

Dallas ovoga ljeta ima velik prostor pod salary capom budući da će imati važeće ugovore za samo sedmoricu igrača te će biti među glavnim kandidatima za dovođenje najboljih slobodnih igrača. Ovoga će ljeta slobodni igrači postati Chris Paul i Dwight Howard te će oni sigurno biti glavne mete Mavericksa.

- Advertisement -

“Neću iznositi nikakva nagađanja oko naših poteza tijekom ljeta. Mogu samo reći da nećemo morati prolaziti kroz kompletnu fazu izmjene momčadi. Imamo velik prostor pod salary capom i pokušat ćemo ga iskoristiti što bolje možemo”, završio je Cuban svoje obraćanje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE