Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Vlasnik Orlanda: Ostajemo zauvijek i zadržavamo Howarda

Vlasnik Orlando Magica, Rich DeVos juèer naveèer je obznanio dvije stvari: on i njegova obitelj žele ostati vlasnicima kluba „zauvijek“, te æe uèiniti sve kako bi privoljeli Dwighta Howarda na potpisivanje novog ugovora.

Naš je cilj zadržati vlasništvo nad klubom koliko god je moguæe, a to je, što se mene tièe, zauvijek”, izjavio je DeVos prije utakmice u kojoj je njegova momèad nadvisila rivale s Floride, Miami Heat.

Nisam ušao u posao s ovom franšizom kako bih na brzinu zaradio novac, što æu samo s novcem? Jer ovaj tim mojoj obitelji pruža mnogo više, pruža nam zabavu i zadovoljstvo. Ujedno nas sve zbližava. Naša djeca i unuci uživaju u tome, stalno su tu, bave se klubom, a to je vrjednije od bilo kakvog novca.”

DeVos, inaèe 85 godina star, je prije utakmice ušao u svlaèionicu te poprièao s nekolicinom igraèa, te dao intervju.

I dok je Dwight Howard sjedio samo nekoliko metara dalje, vlasnik je izjavio kako se trudi nagovoriti zvijezdu momèadi na produljenje ugovora.

“Volimo ga, on nas poštuje, imamo temelje za razgovor”, izjavio je.

Takoðer je spomenuo povezanost All-Star centra s navijaèima u Orlandu, te kako bi mu u drugom klubu bilo teško uspostaviti vezu s navijaèima kakvu je stvorio ovdje.

“Poslušajte navijaèe veèeras, poštuju ga. Shvaæam da je jednom u životu potrebno krenuti dalje, ali odanost koju pružite svom kolektivu se pamti zauvijek. Kada odeš, ne znaš što te èeka u novom gradu. Možda stvoriš nešto novo, jednako lijepo, a možda tek tada shvatiš što si izgubio.”

Osvrnuo se i na odlazak još jednog legendarnog centra, Shaquillea O’Neala.

“Nisam imao emocija tada, bio sam potpuno prazan. Nikad nismo raspravljali o njegovom odlasku, jer ja nisam vjerovao da bi on ikada otišao.”

Jedno je sigurno, “sapunica Howard” se nikako ne bliži kraju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE