Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Vodeæe ekipe Istoka upisale poraze

Sinoæ su u NBA ligi odigrane dvije utakmice, Bullsi su bili bolji od Kelta na njihovom terenu, a Jazzeri su u zadnjim sekundama utakmice ostvarili domaæu pobjedu protiv Cavsa.

Bullsi su ostvarili 17. ovosezonsku pobjedu i trenutno drže osmu poziciju Istoka koja vodi u doigravanje. Najzaslužniji za pobjedu bio je Luol Deng koji je dobro odigrao i u napadu i u obrani. Ubacio je 24 koševa, šut iz igre 8:13, slobodna bacanja 9:10. Joakim Noah je upisao double double, ubacio je 15 koševa uz 11 skokova. Kelti su završili utakmicu sa samo 39 skokova naspram 50 Bullsa. Najefikasniji u njihovim redovima bio je Paul Pierce sa 20 koševa, šut iz igre 6:18, uz 8 skokova i 6 asistencija.

Nakon utakmice Kendrick Perkins je izjavio: “Bullsi su se trudili više od nas. Mislim da sam kraj utakmice nismo odigrali dobro u pogledu obrane”.

Jazzeri su ovom pobijedom zasjeli na osmu poziciju Zapada koje vodi u doigravanje, za koje se bore sa Oklahomom, Hornetsima i i Grizzliesima. Pet sekundi prije kraja Cavsi su vodili sa 96:94, da bi Gaines sa zvukom sirene ubacio pobjednièku tricu na asistenciju Pricea. Najefikasniji u redovima Jazzera bio je Carlos Boozer sa 19 koševa i 13 skokova. Cavse je predvodio LeBron James sa 36 koševa, 9 skokova i 6 asistencija, ali jednostavno nije imao pomoæi u suigraèima, nitko nije ubacio više od 11 koševa.

Rezultati:

Boston Celtics – Chicago Bulls 83:96
Utah Jazz – Cleveland Cavaliers 97:96

Latest Posts

NE PROPUSTITE